Nieuwkuis

Bij de Strijkberg behandelen we naast uw bovenkledij, ook uw dekens, lakens, spreien, overgordijnen, daim, leder enz. Elk stuk wordt eerst en vooral door een professionele medewerker nagezien om na te gaan welke de meest geschikte behandeling is tegen de voordeligste prijs.

 

Omdat u sommige hardnekkige vlekken vaak moeilijk zelf kan verwijderen, is het meestal beter om uw delicate stoffen toe te vertrouwen aan specialisten. Sommige kledingstukken mogen, omwille van gevaar voor krimp of beschadiging, niet in water gereinigd worden, andere dan weer wel, de juiste behandelingswijze wordt daarom best vastgesteld door een ervaren textielreiniger. Deze stukken worden dan gesorteerd en nagekeken op vlekken. Elke vlek wordt deskundig behandeld en met het juiste ontvlekkingsmiddel verwijderd. Vervolgens wordt het textiel gereinigd met een oplosmiddel in speciaal hiervoor uitgeruste machines. Nadien wordt alles gestoomd en gestreken zodat uw kledingstukken er weer als nieuw uitzien.

Om hardnekkige vlekken te lijf te gaan, worden bovendien specifieke milieuvriendelijke ontvlekkers gebruikt. Vooral de combinatie van de verschillende producten zorgt ervoor dat de meeste vlekken, die u er thuis niet zou uitkrijgen, bij de ons wel verdwijnen.

De Strijkberg

 

Oudenaardestraat 52

 

8570 Vichte

tel. 0495/89 02 55

 

fax 056/77 10 28

 

destrijkberg@telenet.be

COPYRIGHT © 2015. Designed by Technicwebdesign.